_____________________________

APARTMENTS UNIC
Zvonimir & Marijana Unic , Zirjanska 56, 22212 Tribunj (Croatia, Europe)
+385 (0)22 446 288 , +385 (0)91 597 86 68

www.apartmentscroatia.com      
apartments@vip.hr
_____________________________

holiday vacation in the private accommodation, apartment, apartments Tribunj Vodice Dalmatia Croatia    urlaub und ferien in ferienwohnung,ferienwohnungen,appartement appartements in Tribunj, Dalmatia,Adria,Kroatien     vacanze in appartamento ein  gli appartamenti a Tribunj, Dalmazia,Adriatico,Croazia    ljetovanje u apartmanima u Tribunju Dalmaciji Jadranu Hrvatskoj    ljetovanje u apartmanima u Tribunju Dalmaciji Jadranu Hrvatskoj    ljetovanje u apartmanima u Tribunju Dalmaciji Jadranu Hrvatskoj    ljetovanje u apartmanima u Tribunju Dalmaciji Jadranu Hrvatskoj   

Kroatien appartement und Ferienwohnung, Apartments and private accommodation in Tribunj - Vodice - Croatia, appartamenti, Ferienhaus Če vas uvodne informacije ne zanimajo, kliknite enter.
Dalmatinska obala je najlepši del Hrvaške (to je pravi kraj za vaš dopust).Preživite počitnice na hrvaški obali, ki je idealen kraj za počitnice. Hrvaško morje, hrvaški otoki, hrvaški plaže, hrvaški apartmaji, hrvaške znamenitosti, hrvaške restavracije, hrvaške marine, hrvaški hoteli, nacionalni parki (Kornati in Krka), hrvaške vasi, hrvaška mesta, hrvaški apartmaji, počitnice na Hrvaškem. Hrvati so prijazni ljudje, zadovoljni pa boste tudi s kulturno ponudbo. Na Hrvaškem lahko izbirate namestitev v zasebnih vilah, zasebnih apartmajih, zasebnih hotelih, zasebnih apartmajih, zasebnih hišah, zasebnih kampih, itd. lahko izbirate in rezervirate zasebno namestitev (hoteli, vile, apartmaji, posamični apartmaji, kampi, vasi, hiše, ladje, čolni, vse, kar si želite).

 

Ponujamo vam vrsto različnih apartmajev, apartmaji na hrvaški obali in na otokih, apartmaji v celinskem delu Hrvaške, torej za vsakogar nekaj. Dalmacija leži ob čudovitem jadranskem morju. Preživite dopust v Tribunju, Vodicah. Tribunj je majhen turističen kraj, ki leži na sredi dalmatinske obale. Apartmaji na Hrvaškem. Na voljo so apartmaji po vsej Hrvaški, tako v obmorskem kot tudi celinskem delu. V Tribunju vam ponujamo tudi : gostoljubne domačine, čudoviti delček dalmatinske obale, prekrasne hrvaške otoke, slapove, jezera in znamenitosti, ekskurzije, morje, križarjenja, marine itd. V Tribunju boste lahko prijetne počitnice preživeli v najboljših apartmajih. Tribunj je največje ribiško mesto na območju Vodic in Šibenika. Tam lahko dnevno kupujete sveže ribe, školjke in druge morske sadeže. Tribunj leži ob glavni cesti Zadar- Šibenik, izhod Pirovac. Najlepše počitnice boste preživeli ravno v hrvaški Dalmaciji. Na Hrvaškem je na voljo tudi velika izbira počitniških apartmajih na otokih, apartmajev na obali, apartmajev v mestih, apartmajev v hribih, apartmajev v vaseh, apartmajev na otokih in drugih krajih. Najti bivališče v apartmajih, hišah, vilah, hotelih, kampih, ali si sposoditi čoln je v Tribunju preprosto. Samo nas morate vprašati. Tribunj se ponaša tudi z marino, ki so jo lani razglasili za najlepšo marino na območju Vodic, Dalmacije, Jadranskega morja, Hrvaške. Svoj prostor si lahko rezervirate v tribunjski ali kateri drugi marini na Jadranskem morju. V bližini Tribunja lahko obiščete Vodice, Murter, Jezera, Betina, Tisno, Pirovac, Sovlje, Srima, Šibenik, Primošten, Rogoznica, Solaris, Brodarica, Krka , Kornati, Skradin, Trogir Split, Zadar in veliko drugih krajev. Na Hrvaškem morate obiskati tudi nacionalne parke kot so na primer slapovi Krke, Plitviška jezera in Kornate. Tukaj si lahko vsak gost najde pravo prenočišče zase. Hrvaška vsem, ki tam radi preživljajo dopust, ponuja kvalitetne zasebne hotele. Do pravega apartmaja in čudovitih počitnic boste lahko lažje prišli s pomočjo www.apartmentscroatia.com , kjer boste prišli v neposreden stik z lastnikom, brez posrednikov.


Apartments UNIC - Tribunj - CROATIA    Apartments UNIC - Tribunj - CROATIA


Kroatien appartement und Ferienwohnung, Apartments and private accommodation in Tribunj - Vodice - Croatia, appartamenti, Ferienhaus E N T E R


LINK